ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Διάφορες

«Με τη νέα ΚΑΠ κάνουμε νέα αρχή.  Πρέπει όλοι μαζί να τραβήξουμε μια γραμμή, να έχουμε μια καθαρή θέση για ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και να κάνουμε μια βασική συμφωνία: νέα ΚΑΠ, νέα αρχή από 1.1.2015.

 

Πρέπει να συμφωνήσουμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα. Κρατάμε στα χέρια μας μια μεγάλη ελπίδα, ας την αφήσουμε να ανθίσει.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι το μεγάλο ζητούμενο.

 

Πουθενά αλλού δεν έχουμε την επιτομή της κρίσης όσο στην αντίστροφη πορεία δύο δεικτών: Την υπερσυγκέντρωση του πλούτου σε ένα τόπο στην Αθήνα, την ίδια ώρα που είχαμε τη συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής, παράλληλα, με τη γήρανση του αγροτικού πληθυσμού.

Aυτή  είναι η κρίση που έφερε το μνημόνιο και όχι το αντίστροφο.

Όλη η Ελλάδα προσβλέπει στην αγροτιά και για αυτό πρέπει να συζητάμε. Είναι ο μόνος χώρος ο οποίος με την ανάπτυξή του μπορεί να δώσει πραγματική ελπίδα σε κάθε οικογένεια που έχει έναν άνεργο.

Περισσότερα...

ΚΟΖΑΝΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, σας καλεί στην κεντρική του προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, την Παρασκευή 4 Μαίου 2012, στις 20.30, στην αίθουσα του κινηματογράφου ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στην κεντρική πλατεία.

Πάρις ΚουκουλόπουλοςΜε την οικονομία στον αστερισμό της ύφεσης, την πραγματική οικονομία να δοκιμάζεται σκληρά και κλάδους, όπως αυτός των κατασκευών, σε πρωτοφανή κρίση η συζήτηση για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) και το ΕΣΠΑ είναι εξόχως ενδιαφέρουσα.

Ο απολογισμός του 2010 σε ό,τι αφορά το Π.Σ.Α. είναι σαφής και επιβεβαιώνει γνωστά δεδομένα.

Η σκληρή προσπάθεια δημοσιονομικής προσαρμογής που ξεκίνησε το 2010 πρέπει να συνεχιστεί για την άμεση σωτηρία της χώρας.

Είναι όμως αναγκαία συνθήκη αλλά όχι ικανή.

Η ικανή και αναγκαία συνθήκη για τη διάσωση και την ανόρθωση της χώρας είναι η επανεκκίνηση της ανάπτυξης.

Περισσότερα...

 

Το Σεπτέμβριο του 2008, η ΔΕΗ θέλοντας να επεκτείνει τις εξορυκτικές της δραστηριότητες, προκειμένου να διασφαλίσει τα απαραίτητα κοιτάσματα λιγνίτη για την τροφοδοσία των σταθμών της στην περιοχή μας, προχώρησε σε τροποποίηση της Μ.Π.Ε. του 2003, συμπεριλαμβάνοντας σ΄ αυτή και 5.201 στρέμματα των κτηματικών περιοχών Μαυροπηγής και Ποντοκώμης.
            Έτσι συντάχθηκε η νέα Μ.Π.Ε. με βάση την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) 189708/3440/23-9-08, η οποία όμως δεν ήρθε σε γνώση της τοπικής κοινωνίας και φυσικά δεν υπήρξε τότε η απαραίτητη σύμφωνη γνώμη της.

Περισσότερα...

Ψάχνοντας την Μεταρρύθμιση….
Του Πάρι Κουκουλόπουλου
 
Πριν 20 μέρες μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ ο Πρωθυπουργός φώναξε επτά φορές  πως « είναι εδώ ».
Αναγκαία κίνηση  εφόσον στη Θεσσαλονίκη και στη ΔΕΘ αν κάτι έμεινε σ΄ όλους μας ήταν ότι ο Πρωθυπουργός  « είναι αλλού ». Η αλλαγή που έχει συντελεστεί  εν τω μεταξύ στο πολιτικό σκηνικό δημιούργησε  νέα δεδομένα  και σε κάθε περίπτωση τα πράγματα δεν πρόκειται να επανέλθουν εκεί που ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου. ..

Περισσότερα...