ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

 «Η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης είναι προσωπική και ηθική μου δέσμευση. Είναι κάτι για το οποίο αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, όσο ζω και αναπνέω»

Μ΄ αυτές τις φράσεις ξεκίνησε την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος προς τους κατοίκους της Ποντοκώμης, το βράδυ της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Κουκουλόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία απ΄ την Ποντοκώμη θέλοντας να δώσει το μήνυμα προς τους κατοίκους της ότι «δεν σας ξέχασα, όπως δεν ξέχασα και τις δεσμεύσεις που ανέλαβα μέχρι τώρα απέναντι σας.

Αυτές τις δεσμεύσεις για τις οποίες θα δώσω όλες τις προσωπικές μου δυνάμεις προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο, τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουμε βάλει».

«Εδώ στον τόπο μας», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «θα κριθεί το μέλλον της ΔΕΗ και της παραγωγής ενέργειας στη χώρα μας. Η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης και της Μαυροπηγής αλλά και η δημιουργία της νέας αντιρρυπαντικής Μονάδας V της Πτολεμαίδας, είναι κομβικά σημεία για να κερδηθεί η μάχη απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα που εποφθαλμιούν τα 20 δις ευρώ που θα επενδυθούν τα επόμενα χρόνια στον τομέα της ενέργειας.

Την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Κοζάνη δεσμεύτηκε προσωπικά για τις μετεγκαταστάσεις, για τη νέα αντιρρυπαντική Μονάδα και για τις πολιτικές που θα κάνουν την περιοχή μας κέντρο της πράσινης και της καθαρής ενέργειας. Δεσμεύομαι και προσωπικά να αγωνιστώ στο πλευρό του, με όλες μου τις δυνάμεις, για όλα αυτά, για να κερδίσει η περιοχή μας το στοίχημα με το μέλλον».

Ο υποψήφιος βουλευτής την Κυριακή μίλησε ακόμα στο Μαυροδένδρι αναλύοντας το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το Ν. Κοζάνης και επισκέφτηκε και τα Σιδερά και τα Λιβερά όπου συνομίλησε με κατοίκους.