ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Εισηγήσεις

Ομιλία στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα Ημερήσιας Διάταξης: "Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις".

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): … Το λόγο έχει ο εισηγητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο κύριος Κουκουλόπουλος.

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Εισηγητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ): Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Συμφωνώ με τον αγαπητό συνάδελφο, Πρόεδρο της Επιτροπής. Κύριε Υπουργέ και εγώ παρακαλώ να κατατεθούν εγκαίρως οι τροπολογίες, να τις δούμε, γιατί μετά λέμε ότι δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε, γιατί εγώ που μεγάλωσα, κύριε Λαφαζάνη, όπως και εσείς, αγοράζοντας από το περίπτερο διπλωμένη την Αυγή, στενοχωριέμαι να διαβάζω στην Αυγή ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τον Ιούνιο του 2011 καταψήφισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου, γιατί ήταν, λέει, με άλλες επαχθείς διατάξεις. Ονομαστική ψηφοφορία κάναμε για ένα άρθρο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Κάνετε λάθος.

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Εισηγητής του ΠΑ.ΣΟ.Κ): Ήταν ονομαστική, για είκοσι και πλέον άρθρα - έγιναν για διάφορα άρθρα ονομαστικές- ήταν ονομαστική και μπορούσατε, συγκεκριμένα, την άρση τραπεζικού απορρήτου να την ψηφίσετε. Άρα λοιπόν, να μοιράζονται εγκαίρως οι τροπολογίες, γιατί μετά διαβάζουμε άλλα πράγματα. Ότι δεν ξέραμε τι ψηφίζαμε κατ’ ουσία. Άρα να μοιράζονται, κύριε Πρόεδρε, εγκαίρως, για να ξέρουμε και τι ψηφίζουμε.

Περισσότερα...

 

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος στην εισήγησή τουΕΙΣΗΓΗΣΗ

Πάρι Κουκουλόπουλου

Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης

 

Στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

 «Αποκέντρωση, απλοποίηση και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013 και άλλες διατάξεις».

Η δίνη στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας και το σοκ των αναγκαστικών και επώδυνων μέτρων προκάλεσαν αμηχανία σε πολλούς. Την ίδια στιγμή, έφεραν στην επιφάνεια υπόγεια ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας.

Περισσότερα...