ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Ερωτήσεις

Στον ΕΛΓΑ βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ  την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 αποτελούμενη απο το γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζανης Παντελή Αποστολιδη,το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Παρι Κουκουλοπουλο και στελέχη της Ομαδας Αγροτικού.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας κ Γιώργο Βρόντζο και γεωπόνους-στελέχη του Οργανισμού η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που συσσωρεύονται στους αγρότες της περιοχής απο την παρατεινόμενη αδυναμία πραγματοποίησης αυτοψιών σε αγροζημιές απο την αρχή του έτους.
 
Συνολικά στη Δυτική Μακεδονία εκκρεμούν αυτοψίες σε 1774 δηλώσεις αγροζημιών
Γρεβενά   251
Καστοριά  556
Κοζάνη     583 
Φλώρινα   384
ΣΥΝΟΛΟ 1774
 
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τα στελέχη του ΕΛΓΑ για την πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε και με τη μορφή τροπολογίας και επιλύει το πρόβλημα χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του προυπολογισμού.
 
Κοινή τέλος υπηρξε η διαπίστωση οτι η "λύση" που έδωσε πρόσφατα η Κυβέρνηση απλά διαιωνίζει το πρόβλημα και την ταλαιπωρία των παραγωγών.
 

Περισσότερα...

 

Ερώτηση

 
Προς τους Υπουργούς:
- Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη
- Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη
 
Θέμα : “ Διακοπή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ΔΕΗ Α.Ε.”
 
Στις 18 Μαΐου 2012, υπεγράφη Προγραμματική Συμφωνία Συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΔΕΗ Α.Ε. με συγκεκριμένη στόχευση, όπως αναφέρεται στο προοίμιο της σύμβασης σύμφωνα με το οποίο : 
 
«Στο πλαίσιο προαγωγής της εκπαίδευσης και της έρευνας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και γενικότερα της ανάπτυξης της ανώτατης εκπαίδευσης στον ευρωπαϊκό χώρο, σε αναγνώριση της μακροχρόνιας συνεργασίας της ΔΕΗ με τις τοπικές κοινωνίες της Δυτικής Μακεδονίας για την ανάπτυξη της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και με στρατηγικούς στόχους:
Την ανάδειξη της Δυτικής Μακεδονίας σε σημαντικό περιφερειακό κέντρο της Ευρώπης για την προαγωγή της εκπαίδευσης και της έρευνας, κυρίως σε θέματα που αφορούν τον τομέα της Ενέργειας, όπως και σε άλλους τομείς,

Περισσότερα...

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
 
Αθήνα, 08.03.2016
 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 
Προς: 
- Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γ. Σταθάκη
- Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο
- Υπουργό Εξωτερικών, κ. Ν. Κοτζιά
- Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γ. Κατρούγκαλο
 

ΘΕΜΑ:  Επιπτώσεις της κρίσης στον κλάδο της γούνας και κυβερνητικά μέτρα για την ανακούφισή τους

 
Κύριε Υπουργέ,
Ο κλάδος της γούνας αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εξαγωγικές δραστηριότητες της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες.
Ενδεικτικό των δυνατοτήτων της ελληνικής γούνας είναι το γεγονός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους κλάδους παραγωγής και εμπορίου στην Ε.Ε. που ανταγωνίζεται αντίστοιχους κλάδους της Κίνας.
Το ξέσπασμα της Ρωσο-Ουκρανικής κρίσης έπληξε την ελληνική γούνα και απειλεί μια καθαρά εξωστρεφή δραστηριότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ


Αθήνα, 3 Μαρτίου 2016


ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα ΞανθόΘέμα: Κλείσιμο κλινικών & ΤΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο της Π.Ε. Κοζάνης

Κύριε Υπουργέ,

Από 1η Δεκεμβρίου 2015, με Ερώτησή μας (Α.Π. 1583/1-12-2015) σας είχαμε επισημάνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο της Π.Ε. Κοζάνης και τον κίνδυνο να διακοπεί η λειτουργία της παθολογικής κλινικής.

Στην από 13 Ιανουαρίου 2016 επίσημη απάντησή σας, μας ενημερώνετε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διορισμοί για την κάλυψη θέσεων τακτικού προσωπικού καθώς και επικουρικών ιατρών.
Ενάμιση μήνα μετά, τα λόγια σας έχουν παραμείνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τελικά δεν αποφεύχθηκε το κλείσιμο της παθολογικής κλινικής καθώς και του ΤΕΠ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος να κλείσουν παθολογική κλινική και  ΤΕΠ και του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Περισσότερα...

Κ.Ο. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

 

Αθήνα, 1-12-2015

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθο


Θέμα :  Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο της Π.Ε. Κοζάνης

 

Κύριε Υπουργέ,
Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο της Π.Ε. Κοζάνης.
Τα προβλήματα ενέχουν  κινδύνους για τους νοσηλευόμενους ασθενείς, αλλά και για την υγεία των πολιτών και κατ’ επέκταση τη Δημόσια Υγεία.
Ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου τα προβλήματα τείνουν να προσλάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Οκτωβρίου 2015 αποφασίστηκε η εκ περιτροπής, ανά 15νθημερο, λειτουργία της παιδιατρικής και μαιευτικής κλινικής εναλλάξ στα δύο νοσοκομεία (Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο).

Περισσότερα...