ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Προς: Το kozan.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Σε σημερινό σας δημοσίευμα, αναφέρεστε στο θέμα των αποζημιώσεων των μηλοπαραγωγών των Πύργων Εορδαίας, και το συνοδεύετε μάλιστα με απόσπασμα της βιντεοσκοπημένης ομιλίας μου στις 9 Ιανουαρίου του 2011.

Για να υπάρχει λοιπόν η ολοκληρωμένη εικόνα του θέματος, σας γνωρίζω ότι στις 3 Ιανουαρίου 2011 επισκέφτηκα τον ΕΛΓΑ και μετά από συζήτηση πετύχαμε να μην ισχύσει για όλες τις ποικιλίες των μήλων η ισοπεδωτική τιμή των 0,30 ευρώ/ανά κιλό.

Απόρροια της εξέλιξης αυτής ήταν η τιμή για την αποζημίωση των ημιπρώιμων μήλων να διαμορφωθεί στα 0,40 ευρώ/ανά κιλό και της ποικιλίας φούτζι στην τιμή των 0,45 ευρώ ανά/κιλό.

Αυτά τα στοιχεία αναφέρθηκαν στη συγκεκριμένη ομιλία μου στο Πολύκεντρο των Πύργων και επιβεβαιώνονται και απ΄ το απόσπασμα της ομιλίας μου που φιλοξενείτε.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας όμως σας επισυνάπτω και τη σχετική λίστα του ΕΛΓΑ, όπου αναφέρονται όλες οι τιμές- αποζημίωσης των διαφόρων ποικιλιών.

Τέλος, θα ήθελα απλώς να προσθέσω ότι φυσικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντοτε σε επαφή με τους μηλοπαραγωγούς της περιοχής των Πύργων, όπως ήμουν, είμαι και θα είμαι με οποιονδήποτε πολίτη του Ν. Κοζάνης, για κάθε πρόβλημα στη λύση του οποίου μπορώ να συμβάλω.