ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Λύθηκε το πρόβλημα της Στέγης ανηλίκων Κοζάνης. Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Κοζάνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος ενημέρωσε ότι οι τρεις συναρμόδιοι Υπουργοί (Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Οικονομικών) υπέγραψαν τη σχετική απόφαση και έτσι η Διοίκηση της Στέγης Ανηλίκων μπορεί να προβεί άμεσα στην πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, για την επαναλειτουργία αυτής της κοινωνικής δομής.
          Ο κ. Κουκουλόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή στη λειτουργία της Στέγης Ανηλίκων τόσο της κ. Ζωής Ταγάρα, όσο και του εισαγγελέα κ. Καμηλάρη, καθώς και πολλών μελών της τοπικής κοινωνίας της Κοζάνης, που επί σειρά ετών έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους την ύπαρξη της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής.
Σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο της Στέγης, ο βουλευτής του Ν. Κοζάνης επεσήμανε ότι «στην προσπάθεια που κάνουμε για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης, είναι απαραίτητο όχι απλώς να διατηρήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε τέτοιου είδους δομές, σαν τις Στέγες Ανηλίκων, οι οποίες λόγω του σημαντικού έργου που προσφέρουν καταξιώθηκαν και απολαμβάνουν πλέον τη στήριξη και των τοπικών κοινωνιών, όπως συμβαίνει στην πόλη της Κοζάνης. Γι΄ αυτό θα πρέπει στο αμέσως επόμενο διάστημα να εξετάσουμε τους τρόπους ενίσχυσης και επέκτασης αυτών των δομών, προκειμένου να εξυπηρετούν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, αλλά και να λειτουργούν απρόσκοπτα διαθέτοντας το απαραίτητο προσωπικό».