ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Κεντρική προεκλογική ομιλία στην Κοζάνη/2-10-2009Πάρις Κουκουλόπουλος: «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τον τόπο που αγαπώ. Πιστεύω στους ανθρώπους του». «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τον τόπο μας, γιατί τον αγαπώ και γιατί πιστεύω στους ανθρώπους του».

 

          Με αυτή τη φράση ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, με τελευταίο σταθμό της την κεντρική συγκέντρωση στην Κοζάνη.

          Μια προεκλογική εκστρατεία που μπορεί να ήταν σύντομη, αλλά συμπεριέλαβε κάθε γωνιά του Νομού Κοζάνης και δεκάδες ομιλίες, μέσα απ΄ τις οποίες ο Πάρις Κουκουλόπουλος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Περιέγραψε δε, με σαφήνεια, τις δικές του θέσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες στον τόπο μας και για τα οποία δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί καθημερινά και αδιάκοπα απ΄ τις 5 Οκτωβρίου.

 

 

          Απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες του Νομού, ο Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε πως «Οι εκλογές στις 4 Οκτώβρη είναι ξεχωριστές. Η πατρίδα μας επιβάλλεται άμεσα να πάρει τη θέση που της αξίζει στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται παγκόσμια.

          Πρέπει να βρούμε το βηματισμό μας. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή.

-         Βαθιές τομές στο κράτος

-         Στροφή στην πράσινη ανάπτυξη

-         Συντριβή του αθηνοκεντρισμού.

Εδώ βρίσκονται οι δικές μας δυνατότητες. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις αλλά και το ηθικό δικαίωμα να κάνουμε το Νομό μας το κέντρο της πράσινης ανάπτυξης στη χώρα.

Έτσι αλλάζουν τα πράγματα και φεύγουμε από μια δυσάρεστη κατάσταση με τους νέους, ιδιαίτερα, να μη βλέπουν φως.

Πρέπει να γίνουν πολλά και δύσκολα, αλλά αυτός είναι ο δρόμος.

Ξέρω καλά ότι τίποτα δε χαρίζεται, όπως επίσης ξέρω καλά πού και πώς παίρνονται οι αποφάσεις».

 

Για τον αυριανό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης, τον Πάρι Κουκουλόπουλο οι μεγάλες αλλαγές που υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ και για τις οποίες δεσμεύτηκε προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν και το ουσιαστικό κίνητρο, για να αποφασίσει να μεταπηδήσει απ΄ την τοπική αυτοδιοίκηση στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αλλαγές για τις οποίες ο ίδιος παλεύει χρόνια τώρα τόσο μέσω του Δήμου Κοζάνης, όσο και μέσω της ΚΕΔΚΕ, της οποίας ήταν Πρόεδρος επί οκτώ χρόνια.

     Αυτές τον οδήγησαν στο να ζητήσει την ψήφο των πολιτών του Νομού Κοζάνης στις 4 Οκτωβρίου και όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά «αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, τη γνώση και την εμπειρία μου στον αγώνα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για το Νομό Κοζάνης και τη Δυτική Μακεδονία.

          Δεσμεύομαι να αγωνιστώ γι΄ αυτό το μέλλον, γιατί αγαπώ τον τόπο μας και πιστεύω στους ανθρώπους του». 


Ομιλία Πάρι Κουκουλόπουλου