ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Πάρις Κουκουλόπουλος (στους ετεροδημότες Θεσ/νίκης):«Θα αφιερώσω τις δυνάμεις στην περιφερειακή ανάπτυξη»

            «Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα είναι αβαθής σαν το χρηματιστήριο Αξιών Αθήνας. Αλλάζει πρόσημο με μικρό όγκο συναλλαγών. Η περιφερειακή ανάπτυξη σήμερα δεν είναι εισηγμένη γιατί δεν έχει φωνή. Το ζήτημα είναι να εισαχθεί λοιπόν. Είναι δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο. Σε ό,τι με αφορά στην υπόθεση αυτή σκοπεύω να αφιερώσω πολλές απ΄ τις δυνάμεις μου, εφ’ όσον εκλεγώ στη Βουλή. Αναλαμβάνω αυτή τη βαριά ευθύνη γιατί είναι χρέος στον τόπο μας».
            Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου σε μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών στη Θεσσαλονίκη.
            Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα αίτια τόσο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, όσο και της κρίσης που ταλανίζει σήμερα τη χώρα μας, εξ αιτίας των άστοχων χειρισμών, των λαθών και των μεγάλων παραλείψεων της Κυβέρνησης Καραμανλή. Περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ο τόπος μας, ο Νομός Κοζάνης, επισημαίνοντας πως:

            «Η διέξοδος για ένα καλύτερο μέλλον βρίσκεται στο στόχο ο Νομός Κοζάνης να γίνει το κέντρο της πράσινης ανάπτυξης στην Ελλάδα. Το πιστεύω βαθιά εδώ και πολύ καιρό και έχω κάθε λόγο να είμαι ικανοποιημένος που ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε δυο φορές στην Πλ. Νίκης τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και την προπερασμένη Πέμπτη γι’ αυτή την εξέλιξη.

 

            Είναι νομίζω πολυσήμαντη η πολιτική νομιμοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και γι’ αυτό τον ευχαριστώ.

 

Κέντρο της πράσινης ανάπτυξης σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια θα οικοδομήσουμε μια νέα πραγματικότητα. Λεκανοπέδιο Κοζάνης – Πτολεμαϊδας, Λίμνη Πολυφύτου, Ορεινοί όγκοι, Ποιοτικά προϊόντα,

 

Πράσινη ενέργεια, Γνώση – Τεχνολογία, Καινοτόμες επιχειρήσεις , Διαχείριση υδάτων, είναι οι λέξεις κλειδιά.

Η γεωγραφική θέση και το ανθρώπινο δυναμικό τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Η πίστη στους ανθρώπους δεν είναι κολακεία της στιγμής. Εδώ μαζί μας σήμερα είναι ολοζώντανες αποδείξεις γι΄ αυτή μου την πεποίθηση. Έχουμε λοιπόν τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη αυτή. Πάνω απ’ όλα όμως έχουμε το ηθικό δικαίωμα για μια τέτοια απαίτηση». 
            Ο κ. Κουκουλόπουλος έκλεισε την ομιλία του καλώντας τους συμπατριώτες μας που ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλονίκη να δώσουν μαζί με τους μόνιμους κατοίκους του Νομού μιας μεγάλη νίκη, μια ισχυρή αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου που αποτελούν τη μόνη μας ελπίδα για το αύριο.