ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Πάρις Κουκουλόπουλος (στην Εορδαία): «Απ΄ εδώ θα ξεκινήσει  η πανεθνική προσπάθεια για την πράσινη ανάπτυξη»

(Σχετικά: video - φωτό)

             «Το λεκανοπέδιο Κοζάνης- Πτολεμαίδας- Αμυνταίου με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα γίνει ο τόπος που θα μας ενώνει όλους. Ένα απέραντο πάρκο όπου θα αναπτυχθούν οι ενεργειακές, οικολογικές, γεωργικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στις οποίες θα μας οδηγήσει η πράσινη ανάπτυξη. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεσμεύτηκε πως απ΄ εδώ θα ξεκινήσει η πανεθνική προσπάθεια για την πράσινη ανάπτυξη της χώρας μας. Μια ανάπτυξη που θα οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη χώρα μας, και τον τόπο μας φυσικά,  και πάλι στο δρόμο της προόδου, με σεβασμό στο περιβάλλον και το φυσικό μας πλούτο, μια ανάπτυξη που θα δημιουργήσει ευκαιρίες για όλους, μα πάνω απ΄ όλα για τους νέους μας, που σήμερα βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας».

            Αυτό τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος στις ομιλίες που πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Εορδαίας (Δροσερό, Γαλάτεια, Ολυμπιάδα, Πεντάβρυσος, Περδίκας, Προάστειο, Μαυροπηγή).

            Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στην πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Καραμανλή σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος αναφερόμενος στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου πως η χώρα μας μέσω της πράσινης ανάπτυξης μπορεί να γίνει «η Δανία του Νότου», είπε χαρακτηριστικά πως «κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το κάνουμε»!

            «Με την τοποθέτηση του αυτή ο κ. Καραμανλής», επεσήμανε ο κ. Κουκουλόπουλος, «μας προσβάλει όλους. Και μας προσβάλει, γιατί ειδικά εμείς, σ΄ αυτό τον τόπο, με τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε και ολοκληρώσαμε με επιτυχία, αποδείξαμε πως όταν θέλουμε μπορούμε. Να σας θυμίσω τα πρωτοποριακά έργα των τηλεθερμάνσεων Πτολεμαίδας και Κοζάνης, αλλά και την οριστική επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των σκουπιδιών, σε επίπεδο Δυτ. Μακεδονίας. Μπορεί κ. Καραμανλή εσείς να μην μπορείτε και μας το αποδείξατε. Εμείς όμως και θέλουμε και μπορούμε. Γι΄ αυτό θα πετύχουμε».

            Στις ομιλίες του ο υποψήφιος βουλευτής εστίασε ακόμα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Κοζάνης και ιδιαίτερα η περιοχή της Εορδαίας, τονίζοντας πως αν θέλουμε να κερδίσουμε το στοίχημα για την επόμενη μέρα, θα πρέπει να επενδύσουμε στην έρευνα, τη γνώση και την καινοτομία.

            Να επενδύσουμε στο να γίνει η περιοχή μας, τόπος δημιουργίας και κατασκευής συστημάτων για την παραγωγή ενέργειας από εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές.

            «Είναι κάτι που πραγματικά μπορούμε να το πετύχουμε», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «αξιοποιώντας τις γνώσεις και το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό μας. Πρέπει να βάλουμε τον πήχη ψηλά, γιατί μπορούμε, παράγοντας προϊόντα που οι άλλοι θα εισάγουν από εμάς και όχι να περιοριστούμε μόνο εισάγοντας και καταναλώνοντας προϊόντα. Οι τομείς της ενέργειας, της γεωργίας, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και του τουρισμού, μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και να συνεργαστούν, διαμορφώνοντας το νέο αναπτυξιακό μας προφίλ και τις προϋποθέσεις για να έχουν οι νέοι μας τις ευκαιρίες που χρειάζονται και τους αξίζουν».