ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

090922_servia.jpg Αφιερωμένη στις φθίνουσες περιοχές  και στους νέους, η προεκλογική μου εκστρατεία»

(Σχετικά: video - φωτό)

       «Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα τη σύντομη προεκλογική μου εκστρατεία, πήρα μια απόφαση. Να την αφιερώσω στις φθίνουσες περιοχές αλλά και τους νέους. Με το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η αυριανή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι περιοχές αυτές θα παίξουν το ρόλο που τους αξίζει, βαδίζοντας και πάλι στο δρόμο της ανάπτυξης. Με τις προτεραιότητες που βάζει ο Γιώργος Παπανδρέου, οι νέοι θα βγουν απ΄ τα αδιέξοδα στα οποία τους οδήγησε η κυβέρνηση Καραμανλή και θα δουν με μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία το μέλλον τους».

Αυτή ήταν μια από τις σημαντικές δεσμεύσεις που ανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου σε μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στα Σέρβια.

Ο κ. Κουκουλόπουλος αφού παρουσίασε το πρόγραμμα και την ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως η δική του απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών βασίζεται στην προσωπική του δέσμευση να δώσει, εφόσον εκλεγεί, καθημερινά τη μάχη τόσο για τα μεγάλα όσο και τα μικρά. Μια μάχη για τη χώρα, προκειμένου να αλλάξει σελίδα, αλλά και μια μάχη για την περιοχή μας, προκειμένου να αφήσει πίσω της τα προβλήματα και τα εμπόδια που της δημιούργησε η εξάχρονη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφερόμενος ιδιαίτερα στους νέους, τόνισε πως έχουν δίκιο να στρέφουν την πλάτη τους στην πολιτική και τους πολιτικούς, ζώντας σ΄ ένα περιβάλλον που αντί να κάνει τα όνειρα τους να ανθίζουν και να καρποφορούν, τα συνθλίβει και τα ισοπεδώνει.

«Εμείς οι μεγαλύτεροι», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «ανήκουμε σε μια γενιά που στάθηκε τυχερή και απόλαυσε πολλά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους νέους σήμερα. Γι΄ αυτό είναι πολλά και σημαντικά τα ερωτήματα που μας βάζουν, απαιτώντας συγκεκριμένες και ουσιαστικές απαντήσεις. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε πειστικές απαντήσεις και να ανοίξουμε το δρόμο σ΄ αυτά τα νέα παιδιά που δικαιούνται τις δικές τους ευκαιρίες, μέσα σε μια κοινωνία που θα εμπνέει σιγουριά και αισιοδοξία για το αύριο. Αυτήν την κοινωνία θέλουμε να οικοδομήσουμε με μπροστάρη το Γιώργο Παπανδρέου και αυτό θα κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, όπως θέλουν ορισμένοι να μας εμφανίζουν. Το ΠΑΣΟΚ, πιστό στις αρχές που ενέπνευσε ο ιδρυτής του, ο Ανδρέας Παπανδρέου, έχει και πάλι συναίσθηση του ρόλου και της ιστορικής του ευθύνης και όσο και αν η εποχή μας είναι δύσκολη και η κατάσταση κρίσιμη, θα ανταποκριθεί με επιτυχία βάζοντας και πάλι την Ελλάδα μπροστά».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του προς τους κατοίκους των Σερβίων ο υποψήφιος βουλευτής επανέλαβε και πάλι τη δέσμευση, του λέγοντας πως «εφόσον με την ψήφο σας βρεθώ στη Βουλή, θα δώσω τον αγώνα για τις μεγάλες προτεραιότητες αυτού του τόπου. Τις προτεραιότητες που θα μας βγάλουν απ΄ το σημερινό τέλμα και θα μας επαναφέρουν στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Μαζί μπορούμε να αναστρέψουμε την πορεία των φθίνουσων περιοχών, αρκεί να εκμεταλλευτούμε σωστά το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που δίνει απαντήσεις και ανοίγει δρόμους».

 

 

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Αφιερωμένη στις φθίνουσες περιοχές