ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Ο Γ. Παπανδρέου ξέρει πώς θα δώσει  τη μάχη για τους αγρότες μας»

Σχετικά (video - φωτό)

             «Οι αγρότες μας, επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, είδαν το εισόδημα τους να συρρικνώνεται και τον κόπο τους να πάει χαμένος. Τα χειρότερα όμως είναι μπροστά μας εξ  αιτίας των ρυθμίσεων που ετοιμάζεται να προωθήσει η νέα Επίτροπος, υπεύθυνη για τον αγροτικό τομέα, της Ε.Ε. Ευτυχώς όμως που αυτό θα γίνει στα τέλη του Οκτωβρίου και τότε η χώρα μας θα έχει Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου στο τιμόνι, ο οποίος ξέρει και μπορεί να δώσει τη μάχη για να μη βρεθούν σε δυσκολότερη θέση οι αγρότες μας. Ευτυχώς, διότι ο κ. Καραμανλής, παρά τις παχυλές του υποσχέσεις δεν κέρδισε καμιά μάχη για τους αγρότες, γιατί πολύ απλά δεν έδωσε καμιά μάχη». 

   Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας τη Δευτέρα 21/9 στις περιοχές του Καρυοχωρίου, του Αγ. Χριστοφόρου, του Ανατολικού, των Κομνηνών, του Μεσόβουνου, των Πύργων και της Ερμακιάς, αναλύοντας το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τις προτεραιότητες που θέτει για τους αγρότες.            

            Ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε πως η νέα Επίτροπος, υπεύθυνη του αγροτικού τομέα, της Ε.Ε. προωθεί την αλλαγή στο καθεστώς της ενίσχυσης των αγροτικών καλλιεργειών, η οποία βολεύει μεν τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν μεγάλες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά θα πλήξει καίρια τη χώρα μας και τους καλλιεργητές μας που διαθέτουν μικρούς κλήρους.

            «Είναι οπωσδήποτε μια δυσάρεστη εξέλιξη», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, «την οποία όμως η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει. Τα έξη χρόνια διακυβέρνησης της χώρας απ΄ τη Νέα Δημοκρατία, χάθηκαν πολλά για τους αγρότες μας, εξ αιτίας ενός Πρωθυπουργού που δεν τήρησε καμιά απ΄ τις υποσχέσεις του. Αυτό όμως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Στις 5 Οκτωβρίου Κυβέρνηση θα είναι το ΠΑΣΟΚ και μια απ΄ τις πρώτες προτεραιότητες της θα είναι να αντιστρέψει την κατάσταση δίνοντας με επιτυχία τη μάχη στις Βρυξέλλες».

            Ο κ. Κουκουλόπουλος μίλησε και για την επόμενη μέρα στην περιοχή μας, τονίζοντας πως πολλά πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν, για να πάψουμε επιτέλους να προσφέρουμε μόνο τις πρώτες ύλες στη ΔΕΗ και να πάρουμε ως τοπική κοινωνία αυτό που δικαιούμαστε.

 

            «Δική μου δέσμευση είναι να αγωνιστώ έτσι ώστε οι προσλήψεις που θα γίνονται για τη ΔΕΗ, να γίνονται κατά προτεραιότητα από την περιοχή μας. Ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε πως η νέα αντιρρυπαντική Μονάδα V της Πτολεμαίδας θα γίνει και ο Νομός μας θα εξελιχθεί στο κέντρο της πράσινης ενέργειας. Σε μια τέτοια εξέλιξη που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, δεν πρέπει και δεν θα μείνουμε απλοί θεατές, αθροίζοντας απλώς 090921_3.jpgανέργους, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι δικαιούμαστε».