ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Πρώτα και πάνω απ΄ όλα η στήριξη στο ΠΑΣΟΚ»

Σχετικά (video - φωτό)


            «Ως υποψήφιος βουλευτής του Ν. Κοζάνης ζητώ φυσικά την ψήφο όλων των πολιτών. Πρώτα και πάνω απ΄ όλα όμως ζητώ τη στήριξη των πολιτών στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι η ασφαλή μας επιλογή για την έξοδο απ΄ την κρίση και για να ξαναβάλουμε τον τόπο μας σε νέα αναπτυξιακή τροχιά».

            Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, περιοδεύοντας το τριήμερο Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις περιοχές του Δήμου Ελλησπόντου, του Βελδενδού και του Βοϊου.

           Στις πολιτικές του ομιλίες ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως μπορεί η κατάσταση σήμερα να είναι πραγματικά δύσκολη μετά από τα έξη αυτά χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πήγε πίσω τον τόπο μας και ακύρωσε κατακτήσεις χρόνων, αλλά χάρη στο σχέδιο και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τις δεσμεύσεις του αυριανού Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, μπορούμε να ελπίζουμε πως στις 4 του Οκτώβρη θα γυρίσουμε σελίδα και θα ξαναβρούμε το βηματισμό μας που θα μας οδηγήσει σ΄ ένα καλύτερο μέλλον.   

Ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε ιδιαίτερα στους πέντε άξονες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «την ώρα που ο απερχόμενος Πρωθυπουργός υπόσχεται μονόπλευρη λιτότητα, χωρίς κανένα σχέδιο και προοπτική, ο Γιώργος Παπανδρέου, παρουσίασε στους πολίτες ένα πρόγραμμα που εγγυάται πως μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα με το μέλλον. Και το στοίχημα αυτό θα το κερδίσουμε όλοι μαζί, καθώς η δημοκρατική παράταξη απέδειξε διαχρονικά πως είναι μαθημένη στα δύσκολα και δεν εγκαταλείπει τη μάχη, αλλά θα παλέψει μαζί με τους πολίτες για να φέρουμε ξανά την Ελλάδα μπροστά».

            Στις ομιλίες του ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή του Νομού Κοζάνης, υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια, ως μέλος της αυτοδιοίκησης και συμμετέχοντας σε κεντρικά όργανα, τόσο την ΚΕΔΚΕ, όσο και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, έδωσε τη δική του μάχη για να δημιουργηθούν ισότιμες προϋποθέσεις και ευκαιρίες για όλους.

            «Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη πίστη μου», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, «πως ο κάθε τόπος το μόνο που έχει ανάγκη είναι να παίρνει τις δικές του ευκαιρίες και να ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του. Γι΄ αυτό παλεύω όλα αυτά τα χρόνια και γι΄ αυτό θα παλέψω και αύριο απ΄ τη νέα μου θέση, εφόσον η ψήφος σας με στείλει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι δεσμεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου αποτελούν και για μένα τον οδηγό σ΄ αυτή την προσπάθεια και ταυτόχρονα την πίστη πως τώρα μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στον τόπο μας.

 

            Εξασφαλίζοντας τους απαραίτητους πόρους, από εκεί και πέρα είναι στο δικό μας χέρι το να δουλέψουμε συνειδητά και οργανωμένα, εκπονώντας το σχέδιο που θα μας οδηγήσει σε μια νέα προοπτική και θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής του τόπου μας και, πάνω απ΄ όλα, του αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού του. Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να είμαι συνεχώς κοντά σας, προσφέροντας σε όλους τους πολίτες και τον τόπο μας, όλες μου τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα μικρά και μεγάλα που έχουμε μπροστά μας».