ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

«Μαζί θα εκπονήσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Σιάτιστα»

Σχετικά (video - φωτό)

             «Η Σιάτιστα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της και θα διαμορφώσει τις προοπτικές για μια νέα, δυναμική, αναπτυξιακή της πορείας. Δεν υποκαθιστώ κανένα θεσμό ή φορέα, αλλά θέτω την εμπειρία και τις γνώσεις μου στη διάθεση της περιοχής για να εκπονήσουμε μαζί ένα τέτοιο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα και τον τομέα των υπηρεσιών. Ένα σχέδιο που θα οδηγήσει τη Σιάτιστα μπροστά».

            Με αυτό τον τρόπο δεσμεύτηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, απέναντι στους κατοίκους της Σιάτιστας, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 17/9, σε μια πολυπληθή συγκέντρωση στην πλατεία της Γεράνιας.      Ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως στην κοινωνία της Σιάτιστας δεν ταιριάζει η εσωστρέφεια ούτε η απογοήτευση, αλλά πατώντας πάνω στην ιστορική της κληρονομιά, τον πολιτιστικό της πλούτο και το δρόμο που δείχνουν ήδη οι οινοποιίες της περιοχής που ανοίγουν σιγά, σιγά τα φτερά τους, μπορεί να αλλάξει την τύχη της και να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο αύριο.

           

            «Γνωρίζετε πολύ καλά», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, «ότι η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά σημαδεύτηκε από επιτυχημένες διεκδικήσεις, που είχαν συγκεκριμένο σχέδιο και στόχο. Αυτό σκοπεύω να κάνω απ΄ τη νέα μου θέση και για τη Σιάτιστα και γι΄ αυτό τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό σας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε, είτε μέσα από εθνικά, είτε από ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία γνωρίζω πολύ καλά. Οδηγός μας θα πρέπει να είναι η ρητή δέσμευση του αυριανού μας πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου, πως η ελληνική περιφέρεια θα πάψει πλέον να είναι ο «φτωχός συγγενής» του ελληνικού κράτους και θα πάρει το μερίδιο που της αξίζει. Ένα μερίδιο απ΄ το οποίο δεν πρόκειται να μείνει έξω η Σιάτιστα και η ευρύτερη περιοχή».

      Την Πέμπτη 17/9 ο κ. Κουκουλόπουλος ξεκίνησε την περιοδεία του απ΄ τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου συναντήθηκε και μίλησε με εργαζόμενους της ΔΕΗ για το μέλλον της επιχείρησης και τη θέση της περιοχής μας στον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας.    

      Στη συνέχεια περιόδευσε στο Δαφνερό, το Παλαιόκαστρο, το Μικρόκαστρο και το Καλονέρι. Σε όλες τις ομιλίες του ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως μια απ΄ τις άμεσες προτεραιότητες της νέας Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ θα είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας, η οποία στην περιοχή μας καλπάζει μεταξύ του 15 και του 20%, με μεγαλύτερα θύματα του τους νέους, καθώς εκεί το ποσοστό αγγίζει ακόμα και το 50%!