ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

mouriki2.jpg

Πάρις Κουκουλόπουλος (στο Μουρίκι): «Η Μονάδα V της Πτολεμαΐδας, η ανάσα που χρειάζεται η περιοχή»

Σχετικά (video - φωτό)
  

          «Σας καλώ όλους μαζί, τόσο εσάς τους κατοίκους του Δήμου Μουρικίου όσο και κάθε κάτοικο του Νομού μας, να δώσουμε τον αγώνα για την πράσινη ανάπτυξη του τόπου μας.

Να αγωνιστούμε για την κατασκευή της νέας αντιρρυπαντικής Μονάδας στην Πτολεμαΐδα, της Μονάδας V, η οποία θα αποτελέσει μια πραγματική ανάσα. Μια ανάσα για το ίδιο το περιβάλλον, αλλά και για την ίδια την αναπτυξιακή προοπτική του Νομού μας».

       Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους κατοίκους του Δήμου Μουρικίου, στον οποίο περιόδευσε το απόγευμα της Τετάρτης 16/9/2009, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.   mouriki1.jpg  

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε και στις μετεγκαταστάσεις των οικισμών, τονίζοντας πως η υλοποίηση τους πέρα απ΄ το ότι θα δώσει στους ανθρώπους τους τη δυνατότητα να αρχίσουν μια νέα, καλύτερη, ζωή, αποτελεί και μια βασική προτεραιότητα για όλο το Νομό. Τα έργα που προϋποθέτουν αυτές οι μετεγκαταστάσεις θα συμβάλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και θα αναχαιτίσουν την ανεργία, που σήμερα αποτελεί βραχνά για πάρα πολλούς συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τους νέους.

 

          «Δεσμεύτηκα και είμαι αποφασισμένος», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, «να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μου για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Στόχοι που σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε εφικτοί καθώς έχουν και τη ρητή δέσμευση του Προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού, του Γιώργου Παπανδρέου.
Γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο σας στο πρόσωπο μου, γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο για το ΠΑΣΟΚ. Για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που μπορούν να μας οδηγήσουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον. Με ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».
 
          Τον Πάρι Κουκουλόπουλο υποδέχτηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αναρράχης, ο πρώην Νομάρχης Κοζάνης κ. Ιορδάνης Ανδρεάδης, προλογίζοντας τον στους συγκεντρωμένους.
          Ο κ. Ανδρεάδης μιλώντας προς τους κατοίκους της γενέτειρας του, εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Πάρι Κουκουλόπουλου, με τον οποίο, όπως είπε, εκτός από προσωπική φιλία, τον συνδέουν και πολλοί νικηφόροι αγώνες για τον τόπο.
          «Ο Πάρις Κουκουλόπουλος έχει ξεφύγει κατά πολύ απ΄ τα όρια του Νομού Κοζάνης», υπογράμμισε ο κ. Ανδρεάδης, «γιατί πάντοτε υπήρξε αγωνιστής και συνεπής με τα λόγια και τις πράξεις του».