ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

 
Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα μείνει στην Ιστορία για τις συστηματικά λάθος επιλογές με τις ευλογίες των δανειστών.

-Επί δύο χρόνια έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν την οικονομία σε ύφεση ακυρώνοντας όλες τις προβλέψεις των διεθνών οργανισμών για ανάπτυξη 6,5% στη διετία 2015-2016.

-Επί δύο χρόνια αυξάνουν την επιβάρυνση σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες του ΟΟΣΑ υπάρχει πτωτική τάση που ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται το 2016.

-Σύμφωνα μάλιστα με τη φετινή έκθεση του ΟΟΣΑ η Ελλάδα σκαρφαλώνει στην 5η θέση ανάμεσα σε 34 χώρες στην περίπτωση έγγαμου μισθωτού με 2 παιδιά.

Με δεδομένη τη μείωση του αφορολόγητου που συμφώνησε η Κυβέρνηση στη Μάλτα είναι σχεδόν βέβαιο ότι μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια ακόμα θλιβερή πρωτιά.

Όσες εξεταστικές και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν κυρίως από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών.

Όσα εγκαίνια έργων που πολέμησε και να κάνει δε μπορεί να αναστήσει την ελπίδα που στέρησε από τον Ελληνικό λαό.

Όσες αριστερές κορώνες κι αν εκστομίσει δεν θα πάψει να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι έδωσε τα πάντα στους δανειστές για να μείνει στην εξουσία.

Κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τη μακροβιότητα της Κυβέρνησης εκτός από τους 153 Βουλευτές της και μερικές χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους.

Οι πολίτες θέλουν βελτίωση στη ζωή τους, ελπίδα και προοπτική ότι ακριβώς δε μπορεί να τους δώσει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Γι αυτό όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο.