ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
 
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής που ανακοίνωσε το Υπ. Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ αποδεικνύουν ότι στην Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα γίνονται στο πόδι αγνοώντας τις συνέπειες.
 
-Η απόσυρση υπουργικής τροπολογίας λίγο μετά την κατάθεση της προδίδει σύγχυση και προχειρότητα.
 
-Οι γενικόλογες διαψεύσεις για τις υπέρογκες αυξήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους δείχνουν ιδεοληψία και επικίνδυνη άγνοια.
 
-Η προσωρινή(;) εξαίρεση των αγροτεμαχίων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ είναι αποτέλεσμα πανικού μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις των αγροτών που εξοντώνονται με το φορολογικό Τσακαλώτου-Αλεξιάδη και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.
 
Το ΠΑΣΟΚ πρώτο και μόνο είχε επισημάνει πολύ έγκαιρα ότι η συνολική επιβάρυνση της αγροτιάς το 2016 ανέρχεται στο 1 δισ ευρώ, αλλά η Κυβέρνηση άλλα ισχυριζόταν.
 
-Όσο για τη «γενναιοδωρία» των 5 δόσεων ο κ Τσακαλωτος οφείλει να θυμάται ότι ο αρχηγός του ονόμαζε τον ΕΝΦΙΑ δήμευση περιουσιών και είχε δεσμευτεί για την άμεση κατάργηση του.
 
Ο κ Τσίπρας βέβαια είναι σήμερα Πρωθυπουργός και δεν ασχολείται με τέτοια ευτελή ζητήματα όπως ο ΕΝΦΙΑ, τα αφήνει στους πρόθυμους υπουργούς του .
 
Ο κ Πρωθυπουργός ονειρεύεται τη νέα μεταπολίτευση με επικεφαλής τον ίδιο ίσως γιατί πιστεύει ότι με τη νέα μεταπολίτευση θα δοθεί αμνηστία στις μεγάλες πολιτικές απάτες όπως η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η 13η σύνταξη και φυσικά το σκίσιμο των μνημονίων.
 
Στη Δημοκρατία όμως αμνηστία για τις πολιτικές απάτες δίνει μόνον ο λαός και ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του αυτές τις μέρες λαμβάνει την υπενθύμιση ότι πρέπει να πληρώσει αυτό που του υποσχέθηκαν να καταργηθεί.
 
Όταν έρθει η ώρα του θα δώσει στους ψεύτες την απάντηση που τους πρέπει