ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου Κινήματος Αλλαγής

Newsletters

Γράψτε το email σας και πατήστε το πλήκτρο subscribe για να εγγραφείτε στα newsletters
Τηρείται ο "GDPR", ο νέος κανονισμός Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679).
Please wait

Σελίδα στο Facebook

Twitter

radio spech

 
 

Σύνδεσμοι

parliament logo  pasok logo  facebook logo twitter logo

Εκλογές 2015

ΠΑΣΟΚ. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη.

Από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αυξάνονται οι φόροι, μειώνονται τα έσοδα και το Υπουργείο Οικονομικών όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο κ. Σταθάκης επεξεργάζεται νέα αύξηση φόρων.

Δεν κατάλαβαν τίποτε από τα στοιχεία της Γ.Γ.Δ.Ε. που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας κ δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αύξηση φόρων οδήγησε σε μείωση των εσόδων.

Θυμίζουμε ότι το 2015 αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα νησιά κ σε δεκάδες κατηγορίες αγαθών κ υπηρεσιών, οπως αυξήθηκαν όλες οι προκαταβολές φόρου κ η έκτακτη εισφορά κ επιβλήθηκε φόρος στο κρασί.

Η μείωση των εσόδων ήταν αναμενόμενη για όλους εκτός απο το κυβερνητικό καραβάνι που συνεχίζει αμέριμνο ωσαν να μη συμβαίνει τίποτα .


Οι εμμονικές ιδεοληψίες και η ανέξοδη διγλωσσία χαρακτηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ από τον καιρό της αντιπολίτευσης.

Σήμερα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και δεν μπορεί να παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας. Ως εδώ πια με τους φόρους.

Ο κ. Τσακαλώτος οφείλει άμεσα και δημόσια καθαρές απαντήσεις.. Και οφείλει πάνω από όλα να μην οδηγήσει σε διαλυτικές καταστάσεις την Ελληνική οικονομία.

Σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται με τις δηλώσεις του Πρόεδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κ. Ρουμελιώτη που χαρακτηρίζει «σκάνδαλο τη σπουδή του ΤΑΙΠΕΔ» για νέα σύμβαση παραχώρησης στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο κ. Ρουμελιώτης υπαινίχθηκε ότι ομιλεί κατόπιν συνεννόησης με τους συναρμόδιους υπουργούς φέρνει τα πράγματα στο μη παρέκει.

Είναι προφανές ότι μετά από αυτές τις δηλώσεις δεν είναι δυνατόν να παραμένουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ατάραχοι στις θέσεις τους.

Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα και δημόσια να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το Αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις που η ίδια έχει αναλάβει, με την συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους μας.

Δεν περιμένουμε απαντήσεις από τον Υπουργό Υποδομών που είναι συνώνυμο της υποκρισίας και της γελοιότηταςαυτός θα υπογράψει οτιδήποτε του πάνε……. κλαίγοντας.

Περιμένουμε όμως μια απάντηση από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο που έχει την υποχρέωση να εκφράσει την επίσημη Κυβερνητική θέση ……….